Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

If it takes a village to raise a child; gemeente Maashorst is the place to be!

 

Sinds deze week heb ik een nieuwe opdracht. In Uden ga ik voor 16 uur per week aan de slag als programma regisseur school en omgeving. En dat is een hele gave klus! Al mijn ervaring, creativiteit en bevlogenheid mag hier weer stromen. Supertof.

In de gemeente Maashorst hebben verschillende organisaties de krachten gebundeld om kinderen te helpen met de zoektocht naar hun eigen unieke talenten en vaardigheden. Alle kinderen hebben immers het recht om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.

Een belangrijk deel van de persoonlijke ontwikkeling van een kind vindt plaats tijdens het spelen. De vrije tijd na school is dan ook een uitstekend moment om nieuwe ervaringen op te doen. Om te ondervinden wat leuk is, waar je goed in bent of wat je misschien echt stom vindt (heel belangrijk!).

Voor veel kinderen is een brede oriëntatie op wat het leven allemaal te bieden heeft niet vanzelfsprekend. De (on)mogelijkheden die ouders hebben, zijn vaak leidend.  Buiten spelen kan dan synoniem voor bijvoorbeeld voetballen. Maar een kind wat alleen maar voetbalt, zal nooit weten hoe goed hij of zij is in een denksport. Of in schilderen. Of misschien is hij of zij wel heel goed met dieren. Er valt zoveel te ontdekken.

De hele gemeenschap is mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het kind. Van gezinnen tot bedrijfsleven. Van verenigingen tot politiek. Iedereen heeft zijn rol en inbreng. De kinderen van nu geven immers de stad van morgen vorm. In mijn eerste kennismaking tref ik in Uden een enorm enthousiaste drive om het samen beter te maken voor de jongste inwoners.

Gemeente Maashorst gaat een mooie toekomst tegemoet.

If it takes a village to raise a child; gemeente Maashorst is the place to be!

Scroll naar boven