Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Liefde, Aandacht en voeding

Groei!

Langdurige verwaarlozing had zijn tol geëist. Jouw levensenergie was ver te zoeken. Je stond nog overeind, maar dat was het dan ook. De groep waar je toe hoorde, was zich aan het opmaken om afgedaan te worden. Jullie potentie werd niet gezien.
Met een zachte doch resolute hand heb ik je meegenomen. Je gaf weinig weerstand en liet het gebeuren. In jouw nieuwe omgeving was alle aandacht gericht op jouw groei. Alles wat je nodig had voor jouw ontwikkeling was aanwezig. Aandacht, voeding, bemoedigende woorden en liefde. 
Nu, een jaar later, sta je in de kracht van je leven. Ongelooflijk hoe je opgebloeid bent. Je geniet duidelijk van je nieuwe omstandigheden en ik geniet van jouw stralende kracht. 
Blijf groeien!

Blog afbeelding Liefde, aandacht en voeding

Een jaar geleden was deze sansevieria een droog sprietje met nog een paar worteltjes. Op sterven na dood. Ik  kwam hem tegen bij een opdrachtgever. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om deze plant niet de aandacht te geven die ze verdient. 

Elk levend organisme kan tot wasdom komen als de omstandigheden juist zijn. 

Scroll naar boven