Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Een fijne samenwerking

Soms klikt het gewoon.

“Marc is een geweldige inspirator en een leuk persoon om mee samen te werken. Marc bezit over een enorme dosis kennis op het gebied van sociaal cultureel werk en met name het jongerenwerk. 
Hij denkt met je mee, is betrokken en houdt goed contact met netwerkpartners. Marc heeft een duidelijke visie en hij wilt dit graag inzetten om de maatschappij te verbeteren.”

Deze mooie aanbeveling kreeg ik van Fleur, mijn collega bij Trema Welzijn. 

Samen zijn we een uitdaging aangegaan om jongeren, opdrachtgever en netwerkpartners weer vertrouwen in het jongerenwerk te laten krijgen. In een periode van 6 maanden hebben een hele waardevolle basis gelegd. We hebben met heel veel jongeren gesproken. Waarbij zij geen blad voor de mond namen maar juist heel open vertelden over hun leven en wat ze doen. 

In de eerste weken hebben we al een analyse kunnen maken van wat er speelt en waar jongeren behoefte aan hebben. Deze info is zeer bruikbaar gebleken voor de gemeente en haar netwerkpartners. 
Onze insteek is altijd om positief jongerenwerk uit te voeren. We belonen goed gedrag. We nemen wat de jongeren zeggen serieus. We luisteren zonder oordeel en komen onze beloftes na.
Regelmatig werden we als ‘vrienden’ of ‘maten’ aangesproken door de jongeren. Zij zagen ons graag komen. In de contacten op straat of in het buurthuis is ook altijd veel gelachen. De positieve aanpak was altijd voelbaar.

En Fleur, jij bent echt een topper! In een lastige klus ben je een zeer betrouwbaar professional gebleken. Je legt vanuit je rust makkelijk contact met de doelgroep. Je ben superleergierig en je staat open voor andere ideeën. Ik vind het mooi om te zien hoe je gewoon jezelf bent en hier op vertrouwt. Er ligt voor jou een mooie toekomst in het werken met mensen. Ga door met de mooie ontwikkeling die je hebt ingezet!

Ik vond het heel fijn werken met je. 

Scroll naar boven