Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Wie ik aandacht geef, groeit.

Ik voeg positieve waarde toe aan sociale of maatschappelijke vraagstukken waarbij jeugd een hoofdrol speelt.

Straathoekwerk in Roosendaal

Onverwachte, waardevolle feedback.

Geheel onverwacht kreeg ik via LinkedIn bovenstaande aanbeveling van Mohamed. Tijdens een van mijn rondes heb ik met hem een zeer prettig gesprek gehad. Hij leerde mij over de gedachten achter de ramadan en ik zag in hem een zeer getalenteerde jongen. Omdat hij graag kennis wilde maken met de gemeente, heb ik hem in contact gebracht met de wethouder en de Jongerenraad van Roosendaal. Hier kan hij zijn ambities verder vorm geven. 
Supergaaf om van Mohamed te lezen hoe hij onze ontmoeting gewaardeerd heeft! Dank je wel hiervoor Mo! 

Van januari tot oktober heb ik in Roosendaal een opdracht gedaan als jeugdprofessional straathoekwerker. Op straat contact leggen met jongeren was de belangrijkste taak. 
Samen met het team straathoekwerkers heb ik een methodiekbeschrijving geschreven. Hierdoor hebben verschillende partners, waaronder de gemeente, een beter beeld gekregen van de complexiteit van het werken op straat. 
Door het uitdelen van een simpel visitekaartje hebben we de gesprekken met jongeren ook gerichter kunnen maken. En ja, veel jongeren willen meer geld. Of de gemeente dat ook voor ze kan regelen… 
Mooie ingang voor een gesprek toch? 😉

De straathoekwerkers zijn echt unieke professionals met uitzonderlijke kwaliteiten. Een elite team! 
Het was heel waardevol om hier deel vanuit te kunnen maken. 

Scroll naar boven